Around The Olympic Amsterdam – organisatie randevenementen

Geplaatst op donderdag 17 februarinieuws

We kunnen niet vaak genoeg berichten over onze eigen “Around The Olympic Amsterdam”. Zo zijn we nu bezig om naast de eigenlijke ronde ook allerlei randevenementen te organiseren. De ondernemers van The Olympic Amsterdam kunnen bij de ronde aanhaken en er zijn al meerdere ideeën binnen gekomen en om vast een tipje van de sluier op te lichten kunnen we in ieder geval het volgende vast laten weten:

De horecaondernemers denken na over een gezamenlijk “food & beverage” gedeelte. Daarnaast zijn er diverse ondernemers (gevestigd direct aan of naast het parcours) die denken aan het open zetten van hun deuren en open huis willen houden. Ook zijn er ondernemers die een workshop willen geven en kunnen ondernemers (markt) kramen bemannen en naar eigen wens inrichten. Door al deze extra’s gaat dit buurtfeest nog meer de sfeer van een Frans Marktplein krijgen en dat is wat we willen. 

Tot slot gaan we met Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) de mogelijkheid van een samenwerking onderzoeken die niet alleen hun goede doel zal steunen, maar tegelijkertijd veel spektakel gaat opleveren voor de toeschouwers van de ronde.
Het klinkt allemaal nog wat mysterieus misschien, maar reken maar dat “Around The Olympic Amsterdam” een evenement is waar je bij echt wil zijn.

Ben jij BIZ ondernemer en wil je ook iets organiseren? Meld je dan bij community manager Mirjam voor de mogelijkheden via mirjam.biztheolympic@gmail.com

Voor de rest geldt: zet zaterdag 14 mei in je agenda en kom naar The Olympic Amsterdam om dit mee te maken.

Binnenkort meer over dit mooie evenement: hoe kun je sponsoren en doe mee als vrijwilliger.