Belangrijke data: Burendag en de Amsterdam Marathon!

Geplaatst op donderdag 21 septembernieuws

De agenda onderaan de nieuwsbrief is weer bijgewerkt! Toch brengen we twee data graag extra onder de aandacht: de Burendag op 23 september en de Amsterdam City Walk & de TCS Amsterdam Marathon op 14 & 15 oktober!

Burendag
Het is zaterdag 23 september weer burendag en ook dit jaar worden er weer verschillende activiteiten georganiseerd. Stadsdorp Olympia en Buurtkamer Welkom slaan de handen ineen en gaan er een mooie dag van maken.

Buurtkamer Welkom (Stadionplein 65) verzorgt namelijk lunch en lekkers tussen 12:00 en 17:00. Dit wordt gevolgd door de burendagborrel op het Stadionplein tussen 16:00 en 19:00. Onder de luifel tegenover Buurtkamer Welkom zullen tijdens de borrel gratis hapjes en drankjes worden aangeboden onder begeleiding van muziek van Frans Bakker en een dansgroep.

Wil je erbij zijn? Lees dan de nieuwsbrief van Stadsdorp Olympia in de bijlage, want aanmelden is gewenst!

Ook buiten ons gebied organiseert Stadsdorp Olympia van alles voor burendag, kijk daarom voor het hele programma naar hun nieuwsbrief in de bijlage!

Marathon
Ook is het binnenkort weer tijd voor de TCS Amsterdam Marathon en de Amsterdam City Walk! De City Walk zal op zaterdag 14 oktober plaatsvinden en de Marathon zelf zal 15 oktober vanuit het Olympisch Stadion van start gaan. Dit betekent dat er al vanaf donderdag 12 oktober evenementen op de planning staan!

Over actuele gevolgen voor bijvoorbeeld het verkeer in ons gebied zullen jullie later uitgebreid geïnformeerd worden. Voor de algemene informatie kan je terecht op de site van de Marathon en het Olympisch Stadion.