BIZ ondernemer in de spotlight | Anh Nail Studio

Geplaatst op donderdag 21 septembernieuws

Begin juni is de nagelstudio Anh Nail Studio geopend op Stadionplein 7! Ze bieden de ultieme verwenervaring aan jouzelf en je nagels: van prachtige manicures tot ontspannende pedicures. We spraken met Jenny, de partner van Anh, over het ontstaan van de zaak, de inrichting en hun ervaring in het Stadiongebied!

Q: Wat leuk om je te spreken! Zou je als eerst iets meer over jezelf en over Anh Nail Studio willen vertellen?
A: Ja zeker! Ik ben Jenny en dit is dus de zaak van mijn partner, Anh. De zaak is volledig van hem. Ik ben hier persoonlijk meer intern bezig. We zijn kortgeleden op deze locatie geopend, maar mijn partner Anh is inmiddels al tien jaar werkzaam in de sector. Uiteindelijk wilde hij heel graag zijn eigen ding kunnen openen, echt van zichzelf. Daaruit is deze studio ontstaan. Je komt steeds weer in een andere fase terecht. Zelf heb ik geen achtergrond in nagels, maar hij wel en sinds we een relatie hebben help ik graag mee. Het team bestaat nu uit vier nagelstylisten, waaronder Anh. Dat is allemaal familie die hiervoor ook al werkzaam waren in de sector.

Q: Jullie zijn dus nog maar sinds begin juni hier geopend, hoe bevalt het Stadiongebied en de ondernemers in de buurt jullie tot nu toe?
A: We waren super blij toen deze locatie beschikbaar kwam. We hebben heel veel bedrijfspanden bekeken, op verschillende locaties. Hoewel we altijd wel een beetje in Amsterdam Zuid zijn gebleven en het Stadionplein is echt een toffe locatie. Het is ook gewoon superhandig voor klanten om hiernaartoe te komen. Anh werkte hiervoor ook vooral in Amsterdam Zuid, dus de meeste klanten wonen hier ook gewoon in de buurt. Dus de locatie is gewoon heel handig, bijvoorbeeld met de parkeerplaats hiervoor en de toegankelijkheid met het OV. Verder hebben we nog niet heel veel ervaring met de buurt en andere ondernemers, al zijn er wel al klanten via andere ondernemers bij ons gekomen!

Q: Waar hebben jullie op gelet bij de inrichting en aankleding van de studio?
A: Voorheen zat Bodyline Beauty & More hier, maar toen wij erin kwamen zijn we echt vanaf nul begonnen. Dat is niet het makkelijkste proces geweest, maar ik ben wel heel trots op hoe ver we al zijn gekomen. Hoewel het nog niet helemaal af is en hier en daar nog een beetje leeg, gaan we dat verbeteren met de tijd. We hebben bijvoorbeeld nog kunst die we op willen hangen. Alles is wel echt in onze eigen stijl. Anh wilde het zo veel mogelijk “homey” maken voor de klant. Naast dat stukje huiselijkheid willen we dat de uitstraling vooral clean is. We horen van veel mensen uit de buurt dat hier eerst niet echt een nagelstudio was die paste bij hun smaak en dat ze dit daarom een fijne plek vinden om naartoe te komen. Het is heel erg minimalistisch en dus vooral heel clean, maar dat is een bewuste keuze We willen het ook wel een beetje simpel houden, zodat het gewoon zo schoon mogelijk blijft voor de klant, dat vindt iedereen altijd fijn.

Q: Hebben jullie een doel voor de toekomst?
A: Momenteel durf ik nog niet heel groot te dromen. Nu we hier zijn begonnen en we hopen dat de business natuurlijk nog wat meer booming wordt, dus dat is iets waar we langzaamaan naartoe zullen werken.

Q: Dank je wel voor je verhaal en heel veel succes met jullie business!
A: Graag gedaan en dank je wel voor het interview.