Chefkok Joris Bijdendijk op nr. 63 in Top100 Best Chef Awards

Geplaatst op woensdag 28 septembernieuws

Binnen The Olympic Amsterdam zitten maar liefst twee horeca zaken waar sterrenchef Joris Bijdendijk de scepter zwaait. Op 8 oktober viert Restaurant Wils alweer haar derde verjaardag en sinds dit jaar is ook Wils Bakery Café in het gebied gevestigd. Op zich al reden voor een feestje!
Maar het feit dat Joris dit jaar opnieuw in de Top100 van de Best Chef Awards staat is toch wel extra bijzonder. Bij The Olympic Amsterdam willen we Joris en zijn team(s) dan ook van harte feliciteren met deze mooie notering en we hopen nog lang van zijn kookkunsten te mogen genieten.

Ben jij benieuwd naar wat Wils Bakery Café en Restaurant Wils te bieden hebben? 

Dat komt goed uit want op zaterdag 1 oktober organiseren zij de eerste editie van het Wils Bakery Café Schnitzel Diner! Deze avond serveren zij een 4 gangen diner, inclusief “The Best Schnitzel in Town” en wijnen kunnen worden gekozen van een speciaal samengestelde wijnlijst. 

Maar ook bij Restaurant Wils hebben ze iets bijzonders op het menu.
Op 8 oktober vieren zij hun derde verjaardag met een Babi Guling Birthday Bash! Van 20:00 tot 01:00 uur kan je aanschuiven voor Babi Guling, een voor- én een nagerecht. De tafel is gedurende 1,5 uur geheel van jullie en daarna is er plek voor drankjes en muziek.

Lees hier verder voor Wils Bakery Café en hier voor Restaurant Wils.

Dat beloven mooie avonden te worden!