Wist jij dit al? Bier van Two Chefs!

Geplaatst op woensdag 15 februarinieuws

We kennen de mannen van Two Chefs natuurlijk van de foodbar bij ons op het stadionplein, waar de heerlijkste hapjes geserveerd worden bij hun lekkere biertjes. Maar deze BIZ-deelnemer doet veel meer dan dat! Zo zijn de biertjes van de brouwerij Two Chefs Brewing ook om lekker thuis van te genieten. Je kunt het bier namelijk gewoon halen bij de supermarkt!

Al sinds 2012 zijn de oprichters van Two Chefs Brewing hun unieke biertjes aan het brouwen, variërend van de funky falkon tot de dragon kiss. Uit Amsterdamse café’s zijn de biertjes niet meer weg te denken, maar dus ook niet uit de supermarkt.

Ken je Two Chefs Foodbar en hun bier nog niet? Dan raden we je een bezoek aan hun Foodbar op het Stadionplein (nr. 103) van harte aan.

Maar, mocht het niet lukken om langs te gaan en je wil tóch genieten? Kijk dan eens in de schappen bij de supermarkt, zoals die van de Albert Heijn (die zit ook op het Stadionplein trouwens). En niet alleen bij de supermarkt in het gebied van The Olympic Amsterdam is het bier verkrijgbaar, maar ook ver daar buiten. Handig en goed geregeld!

Proost!!