De nieuwe feestverlichting van The Olympic Amsterdam!

Geplaatst op woensdag 13 decembernieuws

Een paar weken terug is de nieuwe feestverlichting weer geplaatst! Dit is later dan in voorgaande jaren, maar inmiddels staat de nieuwgekozen in het hele gebied. Ook de twee kerstbomen zijn terug en staan weer op hun plekken voor het Olympisch Stadion en aan de Stadionweg.

Verlichting laten branden
Op het moment van dit schrijven brandt de verlichting en daar hebben we hard aan moeten werken. 
Het aansluiten op de stroom ging veel moeizamer dan gedacht, maar gelukkig hebben we nu alles brandend gekregen. 

Door het ophangen van de feestverlichting brengen we niet alleen sfeer op straat, maar meer licht zorgt ook dat men zich buiten veiliger voelt tijdens de donkere dagen.

Nieuw ontwerp verlichting
Eerder dit jaar konden de BIZ deelnemers kiezen wat het nieuwe ontwerp voor de feestverlichting zou worden. Er is gekozen voor verschillende vormen verlichting, van kroonluchters tot lichtsnoeren. Gezamenlijk zorgen deze lichtjes voor een mooie en sfeervolle aankleding.

Paalputten
Wat ook nieuw is zijn de zogenaamde “paalputten” die aangelegd zijn langs de Laan der Hesperiden, de Amstelveenseweg en de Stadionweg. Hierdoor zijn de enorme betonblokken (die veel ruimte innamen en dus een sta-in-de-weg waren) voor het grootste deel uit gefaseerd en daar zijn de verschillende ondernemers (waar voorheen een blok voor de deur stond) heel blij mee.

Heb jij vragen en/of opmerkingen over de verlichting? Neem contact op met Community Manager Mirjam via: mirjam.biztheolympic@gmail.com