De website van BIZ The Olympic krijgt een opfrisbeurt

Geplaatst op maandag 22 februarinieuws

We willen zowel alle BIZ-deelnemers als bewoners van de Stadionbuurt en andere geïnteresseerden zo goed mogelijk van informatie voorzien. Daarom hebben we besloten de website van BIZ The Olympic Amsterdam goed onder handen te nemen. Op dit moment staat de website nog in de kinderschoenen, maar met behulp van een werkgroep (bestaande uit een viertal BIZ-deelnemers) willen we hier verandering in brengen. We willen een site creëren die als centraal informatiepunt fungeert en een platform biedt voor alle ondernemingen in het gebied. 

Momenteel gebruiken we Chainels als nieuwsplatform, maar we hebben ondervonden dat deze tool toch een te ‘gesloten’ karakter heeft. We willen dat iedereen kan zien wie/wat BIZ The Olympic Amsterdam is en dat dit gebied the place to be is. Dat kan echter alleen als we een ‘kijkje in de keuken’ kunnen geven, en daar heb je een goede website voor nodig. Zodra de website af is zullen we onze tweewekelijkse nieuwsbrief vanuit daar versturen. 

Heb je tips, ideeën of andere relevante input? Mail dit dan naar Community Manager Mirjam Harding via mirjam.biztheolympic@gmail.com. Ook zijn ideeën voor de nieuwsbrief altijd welkom!

PS Er is nog ruimte voor een vijfde lid voor de werkgroep. Dit is bij voorkeur iemand uit de hoek van horeca, sport, beauty, wellness, gezondheid en/of sport. Op die manier worden alle BIZ-deelnemers zo goed mogelijk vertegenwoordigd binnen de werkgroep. Aanmelden kan tevens via Mirjam Harding.