1

Doorstart BIZ geslaagd – The Olympic Amsterdam gaat 5 jaar verder!

Geplaatst op woensdag 9 novembernieuws

De herstemming van BIZ The Olympic Amsterdam zit erop. Dinsdag 8 november maakte de gemeente Amsterdam de positieve uitslag van de stemming bekend: The Olympic Amsterdam gaat 5 jaar door en daar zijn we bij de BIZ heel erg blij mee!

Van alle 110 gebruikers hebben er 70 hun stem uitgebracht, waarvan 54 “JA” hebben gezegd tegen de doorstart. Van alle 110 eigenaren hebben er 87 hun stem uitgebracht. Van die 87 hebben er 78 ook “JA” gezegd. Met een totaal percentage van 71,36% aan stemmers (gebruikers én eigenaren samen), waarvan 84,08% vóór een nieuwe BIZ periode heeft gestemd, concluderen wij dat er een groot draagvlak is om verder te gaan. In de bijlage vinden jullie een overzicht van alle cijfers die betrekking hebben op de herstemming.

Wij kijken nu uit naar een nieuwe periode van samenwerking met alle BIZ deelnemers om de leefbaarheid en de kwaliteit van het gebied van The Olympic Amsterdam hoog te houden en waar mogelijk te verbeteren. Wij hebben veel zin om verder te gaan met alle projecten die al lopen, maar ook om allerhande nieuwe ideeën op te pakken en uit te gaan werken. Zo kunnen we gezamenlijk het prettige ondernemersklimaat waarborgen in het gebied van The Olympic Amsterdam waar medewerkers graag werken, waar bewoners graag wonen en waar bezoekers graag komen!

Via deze weg danken wij alle BIZ deelnemers heel hartelijk voor het vertrouwen dat zij hebben in de BIZ.

Bestuur en Community Management van BIZ The Olympic Amsterdam