Gezocht: Snelle dames zonder wedstrijdervaring voor Around The Olympic Amsterdam!

Geplaatst op dinsdag 19 septembernieuws

Tijdens de straatronde, Around The Olympic Amsterdam, op 1 oktober zal er namelijk een instapkoers plaatsvinden, speciaal voor vrouwen zonder wedstrijdervaring op een racefiets. Around The Olympic Amsterdam komt snel dichterbij, meld je dus snel aan!

Voorafgaand aan de instapkoers zal er aan de deelnemers een training worden gegeven door Maya Mokasay van Move Amsterdam en is er de mogelijkheid om zelf “vrij” te koersen. Dit maakt het een leerzame en laagdrempelige manier om toch een keer een koers te ervaren! Schrijf je daarom in via: https://bit.ly/roatoa23

Voor alle snelle dames op racefietsen die wel al wedstrijdervaring hebben is er gedurende Around The Olympic Amsterdam ook een speciale koers: het Open Vrouwen Criterium, de inschrijvingen hiervoor gaan via het KNWU.

Verder staat er nog veel meer op het programma van 1 oktober, bijvoorbeeld het Mannen Criterum, de instapkoers voor Mannen (Zondagsrijders) of meerdere koersen voor kids, meld je dus vooral aan voor een van de onderdelen of kom langs om te kijken en van een gezellige en sportieve dag te genieten!

Tot 1 oktober!

Kijk voor meer informatie over Around The Olympic Amsterdam op de site: https://rideoutaroundtheolympicamsterdam.nl

‘Straatrondes’ – buurtfeesten rondom wielerwedstrijden – zijn een echte Amsterdamse traditie. In 2022 werd met Around The Olympic Amsterdam voor het eerst zo’n straatronde in ons eigen gebied in Amsterdam georganiseerd. Tijdens deze editie werden verschillende koersen gecombineerd met gezelligheid, eten en muziek.