Het EK voetbal op groot scherm zien? Bij deze horeca zaken kun je terecht

Geplaatst op donderdag 20 juninieuws

Het EK Voetbal is in volle gang en morgen (vrijdag 21 juni) spelen “onze jongens” de tweede wedstrijd tegen Frankrijk. Op dinsdag 25 juni staan we tegenover Oostenrijk en je kunt beide wedstrijden natuurlijk thuis gaan kijken. Maar is het niet nog veel leuker om dit met collega’s, vrienden en andere medesupporters te doen en er een avond uit van te maken?

Binnen The Olympic Amsterdam ben je daarvoor aan het juiste adres!
Een aantal horecaondernemers hangt grote schermen op, zodat je niets mist.
We hebben even voor je uitgezocht waar je terecht kunt en ontdekt dat er aan het Stadionplein wel eens een mooi feestje gebouwd zou kunnen gaan worden.
Hier kun je aanschuiven:

 1. Borrelbar | Stadionplein 5
  Bij de borrelbar is het altijd ouderwets gezellig. Elke maandag is “Makkelijke Maandag” met een speciale daghap en de vrijdag is “FridayLicious”. Kom langs voor een gewoon gezellige avond!
  Alle voetbalwedstrijden van het EK zijn op groot scherm te zien.
   
 2. Jack Dish | Stadionplein 19
  Bij Jack Dish kun je terecht voor lunch, borrel en diner. Dit gezellige eetcafé/restaurant op de hoek van het Stadionplein heeft een heerlijk terras en is een fijne ontmoetingsplek. Kom jij gezellig langs voor een hapje en drankje in de zon? 
  Alle voetbalwedstrijden van het EK zijn op groot scherm te zien. 
   
 3. Sloppy Joe | Stadionplein 13
  Voor een origineel broodje Sloppy Joe kun je van dinsdag t/m zondag terecht bij Restaurant Sloppy Joe aan het Stadionplein. En tijdens het EK maken we het extra gezellig. Kom jij ook (met collega’s en/of vrienden) voetbal bij ons kijken? Graag tot dan!
  Alle voetbalwedstrijden van het EK zijn op groot scherm te zien. 

Heel veel plezier met kijken!