Horecapartners Around The Olympic Amsterdam: Vascobelo en NENI!

Geplaatst op dinsdag 5 septembernieuws

De straatronde Around The Olympic Amsterdam van 1 oktober komt steeds dichterbij! En ook voor wie niet meefietst wordt er een hoop gezelligheid georganiseerd op 1 oktober, waaronder heerlijk eten en drinken vanuit BIZ-deelnemers Vascobelo en NENI Amsterdam!

Vanaf vroeg in de ochtend zullen er op zondag 1 oktober de hele dag door verschillende koersen worden gereden rondom het Olympisch Stadion. Maar misschien wel belangrijker dan het wielrennen zelf, zijn de randevenementen rond het parcours. Daar wordt het gezellig gemaakt met allerlei activiteiten voor jong en oud, met natuurlijk heerlijk eten en drinken. Dit laatste wordt georganiseerd door de horecapartners van Around The Olympic Amsterdam: Vascobelo en NENI!

Vascobelo zal tijdens Around The Olympic Amsterdam met een speciale koffiekraam heerlijke warme dranken en zoetigheid aanbieden. Daarnaast zijn er de hele dag versnaperingen en drankjes te krijgen uit de Oost-Mediterrane keuken van NENI! Kortom, dat wil je niet missen! Tot 1 oktober!

Kijk voor meer informatie over Around The Olympic Amsterdam op de site:  https://rideoutaroundtheolympicamsterdam.nl

‘Straatrondes’ – buurtfeesten rondom wielerwedstrijden – zijn een echte Amsterdamse traditie. In 2022 werd met Around The Olympic Amsterdam voor het eerst zo’n straatronde in ons eigen gebied in Amsterdam georganiseerd. Tijdens deze editie werden verschillende koersen gecombineerd met gezelligheid, eten en muziek.