How to Chainels: berichttypen

Geplaatst op vrijdag 14 aprilnieuws

We gebruiken Chainels al een poosje als ons centrale communicatieplatform, waar alle BIZ-deelnemers zich kunnen informeren over wat er reilt en zeilt in het gebied. Maar wist je dat er verschillende berichttypen zijn op Chainels? We leggen ze uit!

Chainels kent vijf verschillende berichttypen: een mededeling, een aanbod, of een enquête. Deze drie berichttypen kunnen erg nuttig zijn als je iets wil delen met je BIZ-collega’s. Daarom lichten we deze vandaag even toe!

  • Een mededeling: dit is een regulier nieuwsbericht, wat wij voor bijna al onze berichten gebruiken. In dit berichttype is ruimte voor een titel, een tekst en een foto of bestand. Hiermee kun je dus het beste leuke nieuwtjes of updates vanuit jouw bedrijf delen!
  • Een aanbod: hiermee kun je je BIZ-collega’s laten weten dat je iets aan te bieden hebt. Schrijf een titel, tekst en geef aan wanneer je aanbod start en afloopt.
  • Een enquête: wil je iets weten van je BIZ-collega’s? Dan kun je het enquêteformulier het beste gebruiken. Hiermee kun je vragen stellen waar anderen open of gesloten antwoorden op kunnen geven.

Wanneer je een van deze berichttypes selecteert en een bericht maakt zal deze op de Chainels pagina van de BIZ verschijnen en zichtbaar zijn voor alle deelnemers van de community op Chainels. Wil je nou weten hoe je stapsgewijs een bericht plaatst? Lees dat hier! Als je hier nog vragen over hebt, stel ze dan gerust hieronder in het opmerkingenveld!