How to Chainels: diverse berichttypen

Geplaatst op dinsdag 26 oktobernieuws

We gebruiken Chainels als platform van de BIZ omdat je er veel mee kunt. Zo kunnen alle BIZ-members berichten plaatsen, reageren op anderen en kunnen we in een nieuwsbrief alle laatste nieuwtjes eenvoudig delen. Toch horen we vaak dat ondernemers niet helemaal begrijpen hoe het werkt. Daarom leggen we je in deze serie in het kort de functionaliteiten van Chainels uit.

Er zijn verschillende berichttypen in Chainels: een mededeling, een aanbod en een enquête. Deze drie berichttypen kunnen erg nuttig zijn als je iets wil delen met je BIZ-collega’s. Daarom lichten we deze vandaag even toe!

  • Een mededeling: dit is een regulier nieuwsbericht, wat wij voor bijna al onze berichten gebruiken. In dit berichttype is ruimte voor een titel, een tekst en een foto of bestand. Hiermee kun je dus het beste leuke nieuwtjes of updates vanuit jouw bedrijf delen!
  • Een aanbod: hiermee kun je je BIZ-collega’s laten weten dat je iets aan te bieden hebt. Schrijf een titel, tekst en geef aan wanneer je aanbod start en afloopt.
  • Een enquête: wil je iets weten van je BIZ-collega’s? Dan kun je het enquêteformulier het beste gebruiken. Hiermee kun je vragen stellen waar anderen open of gesloten antwoorden op kunnen geven.

Als je hier nog vragen over hebt, stel ze dan gerust hieronder in het opmerkingenveld!