Kerstboom nodig? Vanaf 1 december start de verkoop op het Stadionplein!

Geplaatst op woensdag 23 novembernieuws

Nu de feestdagen steeds dichterbij komen is het ook tijd om het huis klaar te maken voor de kerstdagen! Van 1 t/m 24 december is het daarom weer mogelijk om in ons gebied een mooie kerstboom uit te zoeken!

De bomen zullen per 1 december zeven dagen per week op het stadionplein te koop zijn. Kijk voor de specifieke openingstijden op de site van Kerstbomen Amsterdam! Op de locatie zullen verschillende soorten kerstbomen in verschillende maten te krijgen zijn, zodat er voor elk huis een passende boom gehaald kan worden.

Daarnaast is het ook mogelijk om via Kerstbomen Amsterdam een boom te laten bezorgen en de boom aan het einde van de feestdagen weer op te laten halen! Het is ook mogelijk om zelf je boom weer in te leveren bij het inleverpunt op het Stadionplein als de feestdagen voorbij zijn. Door het weer ophalen of inleveren van je kerstboom kan deze vervolgens gerecycled worden tot compost voor hoveniers (van de naalden) en groene energie voor de stad (van de houtsnippers).

Kerstbomen Amsterdam levert al bomen sinds 2008 en is ooit begonnen als studenteninitiatief maar inmiddels uitgegroeid tot een kerstbomenservice verspreid door heel Amsterdam. Vanuit The Olympic Amsterdam wensen we jullie alvast veel plezier met het optuigen van de boom!