KiKa lanceert uniek evenement in Olympisch Stadion: kom jij ook?

Geplaatst op donderdag 23 juninieuws

The Olympic Amsterdam is trots op haar deelnemers en de initiatieven die zij ontplooien. In dit bericht vragen we dan ook graag de aandacht voor de KiKa Games.

Heb je nog een goede tip nodig om je zomervakantie leuk af te sluiten? Kom dan op 28 augustus naar het Olympisch Stadion voor de KiKa Games: de sport- en spellendag van KiKa. Dit éénmalige evenement wil je niet missen.

Hoe werkt het? Schrijf je in als duo (volwassene + kind) en leg een uitdagend parcours af van tien verschillende spellen. Stuiter als snelste over de finish tijdens de skippy-ballen-race. Werp zoveel mogelijk punten bij elkaar tijdens het speerwerpen. Of sjees zo snel mogelijk door de kruiptunnels.

Door jouw deelname te laten sponsoren steun je belangrijk onderzoek naar kinderkanker. Dat is nodig want ieder jaar krijgen 600 kinderen in Nederland kanker Helaas redt 1 op de 5 kinderen het niet. Dat moet en kán beter.

 

Ga samen met KiKa de strijd aan tegen kinderkanker tijdens de KiKa Games. Zien wij je daar? Ga dan nu naar www.kikagames.nl en meld je aan!