Kom ook naar Het Glijfestijn in het Olympisch Stadion!

Geplaatst op donderdag 18 januarinieuws

SCHAATSEN OP HISTORISCHE GROND

Deze winter opent het Olympisch Stadion voor het eerst haar deuren voor Het Glijfestijn! De historische plek van gouden medailles, wereldrecords en Olympische overwinningen. Van 10 tot en met 25 februari 2024 is het ook de plek waar we samen het ijs gaan betreden.

BELEEF BUITENGEWOON SCHAATSPLEZIER 

Waan jezelf in hét ijswalhalla van deze winter en geniet van de frisse buitenlucht terwijl je alle activiteiten op het ijs ontdekt. Daag je vrienden uit voor een potje curlen, schaats door de slalom of volg een schaatsles van de Sven Kramer Academy. Haal die oude ijzers van zolder en word je eigen schaatslegende in het sfeervolle decor van Het Glijfestijn.

ACTIVITEITEN

Ontdek de winterse activiteiten van Het Glijfestijn en ga op een sportief avontuur. In het winterse Olympisch Stadion is er genoeg te beleven voor jong én oud. Daag je vrienden uit om jouw schaatsrecord te verbreken bij de snelheidsmeters, schaats door de lichtjestunnel of laat je skills zien bij de slalom. Ben je benieuwd of je de nagebootste tegenwind en sneeuw aankan en heb je altijd al eens willen schaatsen op de Keizersgracht? Bind de ijzers onder en kom langs bij de grootste ijsbaan van Amsterdam! Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten.

Handschoenen zijn verplicht op de schaatsbaan.

Meer weten en tickets bestellen? Kijk op de website van Het Glijfestijn en kom tussen 10 en 25 februari naar het Olympisch Stadion!