Koningsdag: Oranjebloesem in het Olympisch Stadion!

Geplaatst op woensdag 12 aprilnieuws

Ook dit jaar zal koningsdag in het Olympisch Stadion gevierd worden met het festival Oranjebloesem. Sinds 2019 vormt het Stadion de vaste locatie voor het festival dat ook wel ‘Hét alternatieve feestje voor koningsdag’ wordt genoemd. Hier is wat je wilt weten!

Wegens een concert in de Johan Cruijff Arena mag Oranjebloesem dit jaar minder bezoekers ontvangen en zijn de openingstijden aangepast. Het festival op 27 april zal nu van 11.00 tot 20.00 plaatsvinden en er zullen minder bussen beschikbaar worden gesteld voor de festivalgangers.

Inmiddels is de line-up van de verschillende podia op het festival helemaal bekend. Er zijn nog een aantal reguliere tickets en combitickets met busreis beschikbaar, dus heb je nog geen plannen deze koningsdag? Wacht niet te lang!

Na 20.00 zal er een afterparty van het festival plaatsvinden bij Club Atelier, waarmee de festivalgangers het BIZ-gebied weer verlaten. De op- en afbouw zal de dagen rondom het festival in beslag nemen. Op 26 april zullen ook al een aantal soundchecks plaatsvinden.