Marketing tips vanuit de BIZ | Gebruik van beeld en reels op social media

Geplaatst op woensdag 17 januarinieuws

Sinds april 2023 maakt de BIZ reels van evenementen en ondernemers uit het gebied. Dit werkt heel goed op de social media kanalen en daarom delen we graag tips.

In de speciale marketing Morning MeetUp ‘Promoot je eigen business’ vertelde beeldmaker Jonne meer over het gebruik van beeld en het maken van reels. Reels zijn korte video’s van 10-15 secondes onder begeleiding van een muziekje.

Deze content-vorm werkt erg goed op social media en is een gemakkelijke marketing tool voor jouw bedrijf.

Wil jij ook reels en ander beeld inzetten om jouw business te promoten? Dan zijn de volgende 4 tips iets voor jou:

  1. Laat de mensen van je onderneming zien;
  2. Geef de sfeer van de zaak weer;
  3. Zet je vaste gasten in het zonnetje; 
  4. Geef een kijkje achter de schermen. 

De rode draad is “laat jezelf zien en maak het persoonlijk”. De best presterende reels vanuit de BIZ zijn zeer divers. De meest bekeken video’s variëren van BIZ-acties, lekker eten bij de horeca ondernemers in het gebied tot een kijkje achter de schermen bij BIZ-deelnemers. 

De BIZ is zelf dus ook druk bezig met reels maken van onze ondernemers dus als jij wil dat we zo’n leuke reel komen maken? Neem dan contact op met community manager Mirjam Harding via mirjam@biztheolympic@gmail.com.  

Volg jij ons al op de socials? Neem vooral een kijkje op onze Instagram, Facebook en LinkedIn! Tag jij ons, dan taggen wij jou!