Marketing update: Selfie object voor The Olympic Amsterdam

Geplaatst op donderdag 17 februarinieuws

Maandag 7 februari kwamen de leden van de BIZ marketing werkgroep weer bij elkaar en pakten we de draad uit 2021 op. Op de agenda stonden eerdere ideeën als de “The Olympic Amsterdam plattegrond”, uitbreiding van de gebiedsbranding en marketing & communicatie van “Around The Olympic Amsterdam”. Maar er verscheen ook een nieuw idee op de agenda: de ontwikkeling van een “Selfie – object” voor het gebied. 

Wie kent immers niet de letters van iAmsterdam? Een inmiddels iconisch selfie object met een grote aantrekkingskracht op makers van selfies. Daar zijn vele instagram waardige foto’s van (en op) gemaakt. En heb je de foto in de omslag bij dit artikel gezien? Deze kleurrijke “fingers crossed” hebben we op het museumplein gespot; ook al zo’n mooie blikvanger!

De leden van de werkgroep gaan nu onderzoeken of er creatievelingen zijn die voor The Olympic Amsterdam een eigen object kunnen ontwerpen. 
Denken jullie met hen mee? Wat past bij de buurt en waar moet het aan voldoen? Zomaar een aantal vragen die nu al opkomen en waar input van harte welkom is.

Heb jij een idee? Neem dan contact op met communitymanager Mirjam via: mirjam.biztheolympic@gmail.com