Mooie samenwerking tussen Move Amsterdam & Schilderles Amsterdam!

Geplaatst op dinsdag 19 julinieuws

Afgelopen zondag 10 juli organiseerde Move Amsterdam (Stadionplein 28) in samenwerking met Schilderles Amsterdam (Stadionplein 67 sous) een schilderworkshop voor kids van 6-12 jaar. Tijdens deze workshop leerden de kinderen hoe je je eigen aardbol kunt tekenen en schilderen. Docent Martijn van Schilderles Amsterdam gaf persoonlijke tips en trucs die de kinderen meteen konden toepassen. Bij de workshop was het vooral belangrijk dat er werd nagedacht over hoe de wereld er uit komt te zien en hoe we de wereld samen beter kunnen maken.

De fantasie van de kinderen ging door het dak en niks was te gek! Zo ontstond er een hertje dat plastic opeet en daarna er ijs van produceert, zodat de Noordpool langer kan blijven bestaan. Na de schilderles mochten de kinderen zich nog uitleven in de Mobility Experience van Move Amsterdam. 

The Olympic Amsterdam vindt dit initiatief een goed voorbeeld van een mooie samenwerking tussen de ondernemers van Move Amsterdam (Mobility Experience) en Janne en Martijn, buurtbewoners én ondernemers van Schilderles Amsterdam.

Mocht je ook een samenwerking aan zijn gegaan met een andere ondernemer uit het gebied en wil je dat we jouw project in the picture zetten? Mail dan jouw initiatief naar mirjam.biztheolympic@gmail.com!