Moois in de Buurt: de kerstbomen zijn er!

Geplaatst op woensdag 8 decembernieuws

In deze tweewekelijkse rubriek duiken de redacteuren van BIZ The Olympic Amsterdam de Stadionbuurt in. We gaan op zoek naar mooie, bijzondere of intrigerende kunst, architectuur en andere objecten in het gebied en het verhaal hierachter. Deze keer: de kerstbomen zijn er!

Twee weken geleden vertelden we al dat de feestverlichting in het gebied was opgehangen. Daar zijn nu twee grote eyecatchers aan toegevoegd: de BIZ The Olympic Kerstbomen! 

De ene kerstboom is 8 meter hoog en staat op de hoek van de Stadionweg bij ZOTOS Beauty. De ander is 12 meter hoog en staat midden op het plein voor het Olympisch Stadion. Vanaf donderdag 9 december (ongeveer het moment van het versturen van deze nieuwsbrief) worden de bomen ook nog versierd met mooie lichtjes. Dit maakt het kerstplaatje natuurlijk helemaal compleet. Neem dus zeker even een kijkje met je lunch- of avondwandeling!

Zie je iets wat niet werkt? Meld dit dan bij communitymanager Mirjam Harding via mirjam.biztheolympic@gmail.com. Alvast bedankt!