Morning Meetup "Special Edition" – Woensdag 5 oktober bij "Het Portiershuisje"

Geplaatst op woensdag 28 septembernieuws

The Olympic Amsterdam organiseert weer een nieuwe “Morning Meetup” op woensdag 5 oktober. Dit keer brengen we een bezoek aan “het Portiershuisje” gelegen aan het Stadionplein op nr. 2. Deze editie belooft extra bijzonder te worden. We gaan namelijk niet alleen een netwerkmoment organiseren en weer eens (bij)praten, maar er zal ook een stembus aanwezig zijn vanwege de herstemming voor de nieuwe BIZ periode.

Wat is een Morning Meetup ook alweer?

Tijdens de Meet-Ups komen we samen bij een ondernemer uit het BIZ-gebied. Gezamenlijk starten we de dag met een kopje koffie, een update van Community Manager Mirjam Harding, een praatje van de host én genoeg tijd om te netwerken. De Meet-Ups zijn van 08:30 tot 09:30 en dus de perfecte manier om de werkdag inspirerend te beginnen. 

Waarom is deze editie zo speciaal?

Vanwege de herstemming voor de nieuwe BIZ periode zal er tijdens de Meetup een echte stembus aanwezig zijn. Iedereen kan dus, net als bij bijvoorbeeld landelijke verkiezingen, langskomen en letterlijk zijn/haar stem uitbrengen.

Kom jij ook naar de Morning Meetup op woensdag 5 oktober?
Programma:

* 08.30 – 08.45 uur – ontvangst in Het Portiershuisje, Stadionplein 2
* 08.45 – 09.00 uur – Praatje host
* 09.00 – 09.15 uur – Update Community management BIZ
* 09.15 – 09.30 uur – Napraten, netwerken en stemmen

Na 09.30 is er nog steeds tijd om te stemmen – de stembus staat er die dag tot 12.00 uur.

Jij komt toch ook naar deze bijzondere Morning Meetup?
Meld je hier aan als je erbij wilt zijn (alleen aanmelden voor de Meetup is handig te weten voor de host. Aanmelden om te komen stemmen is niet nodig; inloop is mogelijk)