Morning MeetUps in 2024 | Hosts gezocht!

Geplaatst op donderdag 18 januarinieuws

Na de succesvolle edities van de BIZ Morning MeetUp in het afgelopen jaar plannen we graag vooruit! Wil jij in het nieuwe jaar zo’n leuke en informatieve MeetUp hosten? 

Tijdens de Morning MeetUps komen we eens in de twee maanden samen bij een ondernemer uit het BIZ-gebied. We starten de dag met een kopje koffie, een update van Community Manager Mirjam Harding, een praatje van de host met een inkijk in hun onderneming of bedrijf én genoeg tijd om te netwerken.

De MeetUp is niet alleen een moment om te netwerken, maar ook om kennis te delen. In 2023 zijn we dan ook op bezoek geweest bij verschillende BIZ deelnemers die onze host wilden zijn. Als eerste gingen we naar Bas van Beest met zijn B-One Training, die ons een kijkje gaf in zijn wereld van personal training. Vervolgens waren we te gast bij KiKa, waar huisfotografe Jonne een startbewijs voor de Dam tot Damloop won. Ook organiseerden we de tweede editie van het “Wandelend Speeddaten” op de atletiekbaan van het Olympisch Stadion en in december genoten we van een heerlijk kerstontbijt bij Vascobelo Stadionplein. 

De Morning MeetUp is van 08:30 tot 09:30 uur en dus de perfecte manier om de werkdag inspirerend te beginnen.

Lijkt het jou wel wat om het komende jaar een nieuwe editie te hosten en kennis te delen met andere ondernemers? Leuk! Neem contact op met Community Manager Mirjam via mirjam.biztheolympic@gmail.com en dan gaan we samen organiseren.