Nationale Rollatorloop in het Olympisch Stadion | Woensdag 4 oktober

Geplaatst op donderdag 21 septembernieuws

Op woensdag 4 oktober vindt de Nationale Rollatorloop plaats in het Olympisch Stadion Amsterdam! De nationale Rollatorloop is het grootste sportieve evenement voor rollator gebruikers in ons land, maar dit jaar zijn het voor het eerst ook extra activiteiten voor ouderen die geen rollator hebben om samen te bewegen in het Stadion!

Iedereen, met of zonder rollator, is dus welkom in het Olympisch Stadion! Het doel is om ouderen samen te brengen en aan te moedigen om actief te blijven en te genieten van het plezier van bewegen. Neem dus vooral je ouders of grootouders mee naar dit feest vol beweging, muziek en lekker eten.  

Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, een klein stukje of zelfs meerdere rondjes over de atletiekbaan. Naast de loop zijn er tal van andere activiteiten om van te genieten, met livemuziek en een poffertjeskraam.

Kijk voor meer informatie op rollatorloop.nl

De Rollatorloop is een initiatief van het Olympisch Stadion en Stichting Buurtzorg. Met als doel ouderen te stimuleren om actief te blijven, zelfs als ze niet meer helemaal goed ter been zijn. Samen bewegen is een stuk leuker dan alleen. We moedigen iedereen aan om deel te nemen, ongeacht leeftijd.