NextGen Games bij het Olympisch Stadion: de officiële opening

Geplaatst op donderdag 13 aprilnieuws

Het gebied van The Olympic Amsterdam ademt sport. De redactie van de BIZ zet de komende edities van de nieuwsbrief dan ook graag de spotlight op de NextGen Games, dat in en rondom het Olympisch Stadion plaatsvindt van 19 t/m 21 mei. Een elftal aan ‘sporten van de toekomst’ wordt gebundeld tot driedaags sportfestival, waar sport, muziek, food en gezelligheid de belangrijkste ingrediënten zijn.

In deze nieuwsbrief lichten we graag de officiële opening van de NextGen Games 2023 uit. Op vrijdag 19 mei 2023 wordt de zevende editie van NextGen Games (19-21 mei) officieel ingeluid met een NextGen Talk vanuit de Olympic Room van het Olympisch Stadion. Hier kunnen de aanwezigen kennismaken met dé gezichten van NextGen Amsterdam 2023. Daarbij is speciale aandacht voor de ‘droomdoelen’ van deze talentvolle sporters. 

Er zal een gesprek plaatsvinden met Niels Rudolphus, Head of Partnerships van het platform B-Like, over hoe hun applicatie de wereld van sport en content wil veroveren. Ook worden alle ins en outs over de NextGen Games 2023 gedeeld en welk traject daaraan voorafging. Aansluitend is er een borrel en de kans om de openingsdag van NextGen Games (o.a. Jr. NBA 3×3 League, WK Meidenvoetbal, Panna K.O en Urban Hockey Experience) te bezoeken.

Programma

14:30 – 15:00         Inloop in de Olympic Room van het Olympisch Stadion
15:00 – 16:00         NextGen Talks
16:00 – 17:00         Borrel & Bezoek aan NextGen Games

Aanmelden (kosteloos) kan via deze link. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Verhinderd? Op zondag 18 juni organiseren we de volgende NextGen Talk als onderdeel van het WK YOU.FO en de ‘Dag van de Nieuwe Sporten’ in het stadion van Hockeyclub Den Bosch. Aanmelden voor deze Talk kan via deze link. 

Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door SportsGen in samenwerking met de gemeente Amsterdam. Tijdens de NextGen Games wordt aandacht gegeven aan de topsporters van de volgende generatie en de sporten van de toekomst! Het driedaagse sportfestival is bedoeld voor sporters, trainers, fans en ondernemers! Dus zet de NextGen Games alvast in je agenda, want jij en je collega’s komen toch ook kijken!