Nieuw Community Team 2022

Geplaatst op woensdag 2 februarinieuws

Met veel plezier kunnen wij jullie laten weten dat het community team van BIZ The Olympic Amsterdam weer compleet is. Na het vertrek van Jasmine in november 2021 en Esmee per februari van dit jaar is het fijn dat we vervanging hebben gevonden in Perisa Brinkman (vervangt Esmee) en Jonne op de Weegh (vervangt Jasmine). 

 

Beste ondernemers,

Graag stel ik mij even kort aan jullie voor. Mijn naam is Perisa Brinkman (21) en ik ga de rol van student redacteur voor BIZ The Olympic Amsterdam vervullen. Ik heb dan ook enorm veel zin om vanaf volgende week met het community team van de BIZ aan de slag te gaan. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. In het tweede jaar heb ik mij gespecialiseerd in ‘Tekstschrijven’ en momenteel ben ik de specialisatie ‘Vertelvormen’ aan het afronden. Ik houd van schrijven en verhalen produceren en kijk ernaar uit om alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd toe te kunnen passen in de praktijk als student redacteur binnen het community team van The Olympic Amsterdam.

Ik zal vanaf nu de tweewekelijkse nieuwsbrief maken, de socials (Instagram, LinkedIn en Facebook) onderhouden en verslag schrijven van events van de BIZ The Olympic Amsterdam. Met de verhalen laat ik onder andere zien wat de leden van de BIZ doen en wat er in het gebied allemaal gebeurt.

Ik kijk er enorm naar uit jullie te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Perisa Brinkman

 

Beste ondernemers,

Mijn naam is Jonne op de Weegh, 23 jaar oud en ik ben de nieuwe beeldmaker voor de BIZ The Olympic Amsterdam. Sinds 3,5 jaar werk ik als beeldmaker voor de BIZ Knowledge Mile en ben ik zo via Cora en Esmee in contact gekomen met Mirjam. Ik heb de wereld van de BIZen al goed leren kennen en ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan voor BIZ The Olympic Amsterdam. De BIZ is voor mij nog een relatief nieuw gebied en ik heb veel zin om met Mirjam en Perisa aan de slag te gaan en samen het nieuwe BIZ Community team te vormen. 

Een jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de opleiding Creative Business en ben ik nu fulltime beeldmaker. Ik zal ervoor zorgen dat het BIZ gebied nog meer in beeld gebracht wordt door middel van korte en krachtige video’s en foto’s van het gebied. Ik heb al een aantal ideeën: zoals een korte sfeervideo van het hele gebied, een impressie voor bijv nieuwe ondernemers. Ook zou ik graag de komende tijd willen focussen op foto’s van de ondernemers die voor hun pand op de foto worden gezet, om vooral ook de ondernemers meer uit te lichten. Mochten jullie benieuwd zijn naar wat voor foto’s ik zoal maak, dan kunnen jullie mijn portfolio bekijken via: www.jonnelucia.com

Ik heb er veel zin in en ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Jonne op de Weegh