Nieuwe BIZ deelnemer: Welkom Core40!

Geplaatst op maandag 6 juninieuws

The Olympic Amsterdam heeft er een nieuwe deelnemer bij. Sinds 2021 is Core40 overgevlogen uit Amerika en na een eerste vestiging op de Weteringschans hebben ze nu ook een filiaal geopend aan de Stadionweg 269.

Een bijzonder adres, want deze nieuwe sportschool is namelijk gevestigd in de voormalige Zuidwijkkapel. Je doet er je workout dus letterlijk ónder het oude kerkorgel met zicht op de prachtig gekleurde glas in lood ramen. Een geweldige locatie voor een fitnesscentrum met als belofte: “een levens veranderende fitness ervaring”. Zelf zeggen zij het volgende over die belofte:

Er is geen andere studio die een low-impact en high intensity workout levert zoals wij dat doen. Van onze studio-esthetiek, onze samengestelde muziek en ons eersteklas team van zorgzame coaches, het is onze belofte om elke keer een epische ervaring te leveren, waarbij geen enkel detail aan het toeval wordt overgelaten. We geloven dat het niet alleen gaat om wat we doen, maar ook om hoe we resultaten leveren die ons echt de meest effectieve workout maken.

We zijn er trots op innovatief te zijn, en dat geldt ook voor de apparatuur. Onze Megaformers® zijn gemaakt als een verlengstuk van uw lichaam, zodat de koets soepel en licht is, alsof u in een luxe auto rijdt.

Samen met de apparatuur voegen we een uniek mindfulness-element toe aan onze lessen, omdat we geloven dat de geest onlosmakelijk verbonden is met het lichaam. Onze instructeurs zijn getraind in meditatie om tijdens de les echt gebruik te maken van je mentale kracht, omdat we geloven dat een sterk lichaam + een sterke geest = een episch leven.

 Dat klinkt veelbelovend en wij heten Core40 en alle medewerkers dan ook van harte welkom binnen de BIZ en wens hen heel veel succes met hun mooie sportschool.