Nieuwe editie van Ride Out Around The Olympic Amsterdam!

Geplaatst op woensdag 17 januarinieuws

Nieuwe ronde nieuwe kansen! Na een succesvolle tweede editie van de straatronde Ride Out Around The Olympic Amsterdam zijn we alweer gestart met de planning van de derde editie! We hebben zelfs plannen om de derde editie nog groter aan te pakken dan alleen een wielerronde en er een hele sportieve Olympic Day van te maken! 

Aangezien we trots zijn op de sportiviteit van ons gebied willen we daar bij een volgende editie meer mee doen! We gaan onderzoeken hoe we de verschillende BIZ-deelnemers beter kunnen laten aanhaken bij het evenement, door meer verschillende sportieve activiteiten te organiseren. Het doel is om steeds meer deelnemers te betrekken bij deze leuke dag. 

We zijn ons momenteel dus al enthousiast aan het beraden over de volgende editie, die dit voorjaar waarschijnlijk eind mei of begin juni plaats zal vinden. Tijdens de vorige editie hebben we met fijne BIZ partners samengewerkt, zoals Vascobelo, NENI en Albert Heijn. Dit breiden we de komende editie hopelijk uit met een groter evenement waar dus ook meer BIZ-deelnemers bij betrokken kunnen worden! Zo wordt het echt een evenement voor en door de buurt! 

Wil jij meedenken met de organisatie van deze leuke dag of heb je goede ideeën voor de organisatie? Neem dan contact op met Community Manager Mirjam via: mirjam.biztheolympic@gmail.com