Opening Wils Bakery Café

Geplaatst op woensdag 2 februarinieuws

Waar eerst Madame Cyclette gevestigd was, heeft Joris Bijdendijk, sterrenchef van Restaurant Wils, nu zijn nieuwe “Wils Bakery Café” geopend. Vanaf 2 februari staan hij en zijn team van enthousiaste medewerkers klaar om alle gasten in een nieuwe formule te ontvangen.

Bij Wils Bakery Café wordt het ambacht van een bakkerij met de gezelligheid van een Franse bistro gecombineerd. “Een spannend en voor mij ook nieuw concept”, zegt Bijdendijk terwijl hij met veel elan over zijn nieuwe zaak vertelt. “Ik had veel zin om weer eens wat anders op te zetten en ben blij met het resultaat”.

Trots mag Bijdendijk zeker zijn: het etablissement ziet er qua inrichting tiptop uit en de ambiance is gemoedelijk en aangenaam. De vriendelijke bediening houdt alles nauwlettend in de gaten en heeft veel aandacht voor de gast. “Bovendien zijn we de komende dagen helemaal volgeboekt”, wordt ons medegedeeld. En terecht, want ook wij raden iedereen van harte aan het nieuwe Wils Bakery Café uit te gaan proberen. Je gaat er zeker geen spijt van krijgen!

Namens alle BIZ-deelnemers wensen wij Joris en zijn team heel veel succes!

Fotografie: Jonne op de Weegh – www.jonnelucia.com