Oproep KiKa: Schrijf je in voor de Dam tot Damloop!

Geplaatst op donderdag 1 juninieuws

Op 17 september vindt het grootste hardloopevenement van Nederland plaats: de Dam tot Damloop. De meeste startbewijzen zijn al verkocht, maar Stichting Kinderen Kankervrij heeft er nog een paar over. Trommel je collega’s op, schrijf je in en haal sponsorgeld op voor KiKa, de stichting die strijdt voor de behandeling en genezing van kinderen met kanker.

Meedoen aan de Dam tot Damloop biedt een geweldige kans om samen met collega’s te sporten, plezier te hebben en tegelijkertijd geld op te halen voor kinderen met kanker. Elke drie dagen overlijdt er in Nederland een kind aan de gevolgen van kanker. Dit maakt kinderkanker doodsoorzaak nummer één door ziekte in Nederland. Dat is onaanvaardbaar!

Voordelen deelname

Door deel te nemen aan de Dam tot Damloop kan jij als ondernemer een bijdrage leveren aan de belangrijke missie van KiKa: alle kinderen kankervrij. Bovendien zorgt deelname aan dit evenement ervoor dat jij en je collega’s sportief en maatschappelijk betrokken bezig zijn. Door mee te doen aan de Dam tot Damloop laat je zien dat je als bedrijf niet alleen geeft om winst maken, maar ook oog hebt voor de gezondheid en het welzijn van je medemens. 

Over de Dam tot Damloop

De ongeëvenaarde sfeer, de IJ-tunnel, en een start en finish in twee verschillende steden, maken dit evenement zo bijzonder. Samen met tienduizenden deelnemers loop je 10 Engelse Mijl voor KiKa. Je krijgt van ons een gepersonaliseerd KiKa runshirt, een warm ontvangst voor de start samen met alle andere KiKa lopers én we moedigen je natuurlijk aan langs de lijn.  De route loopt van Amsterdam naar Zaandam en biedt een prachtig uitzicht op de stad en het platteland. Het gevoel van saamhorigheid als je voor KiKa loopt, maakt dit evenement ontzettend speciaal.

Inschrijven

Schrijf je vandaag nog in voor de Dam tot Damloop en beleef een onvergetelijke dag met je collega’s. Laat zien dat jullie bedrijf niet alleen succesvol is, maar ook sportief en maatschappelijk betrokken.