Oscar deelt… een sticker!

Geplaatst op dinsdag 16 aprilnieuws

Beste lezers,

Samen met de deelnemers van het circulaire afvalcollectief zorgen wij bij Oscar Circulair voor:

 Méér grondstoffen en minder restafval
 Méér werkplekken voor mensen in een kwetsbare positie
 Minder CO2 uitstoot
 Minder vervuilende vrachtwagens in het gebied
 Minder afvalbakken en zwerfafval op straat

TROTSE DEELNEMERS
Onze deelnemers, enthousiaste ondernemers in en rondom het Olympisch stadion, dragen door hun inzet bij aan een afvalvrije, emissievrije en sociale buurt! Een aantal van onze trotse deelnemers laat daarom graag aan hun klanten, leveranciers, financiers en andere stakeholders zien dat zij deelnemen aan het collectief. Oscar heeft voor hen een (fysieke en digitale) sticker ontworpen. Deze kan op het raam worden geplakt of op de website worden geplaatst. Zo kunnen ondernemers laten zien dat ze duurzaamheid niet alleen belangrijk vinden, maar ook dat ze de daad bij het woord voegen!

STICKERS AANVRAGEN
Ben je aangesloten bij het collectief en wil je ook een Oscar-sticker ontvangen? Of ben je nog niet aangesloten, maar zou je dat wel willen? We horen het graag!

mail@oscarciruclair.nl | 085 – 40 12 617 | www.oscarcirculair.nl

Oscar Circulair is verantwoordelijk voor de inzameling van afval en grondstoffen van organisaties in en rondom het Olympisch Stadion. Het doel van Oscar is de restafvalstroom te reduceren, hoogwaardige grondstoffenstromen te bundelen voor hergebruik en (vervuilende)
vervoersbewegingen te beperken.