Oscar deelt…vacatures!

Geplaatst op woensdag 28 septembernieuws

In deze rubriek deelt Oscar weetjes, tips & tricks en succesverhalen met betrekking tot afvalscheiding en -preventie (in en rondom het Olympisch Stadion). Laat je inspireren en maak afval scheiden leuk!

Oscar Circulair wil de afval- en grondstoffenmarkt klaarstomen voor een circulaire toekomst – de hoogste tijd! – en daarom bouwen wij meer duurzame afvalcollectieven zowel binnen als buiten Amsterdam. Om meer impact te kunnen maken zijn we hard op zoek naar versterking, want we groeien hard en kunnen jouw hulp wel gebruiken.

Is het tijd voor de ultieme job en wil jij werken aan het verduurzamen van de leukste binnenstedelijke gebieden als de Westergas, Olympisch Stadion, Museumplein in Amsterdam of Katendrecht in Rotterdam? Check hier onze volledige vacature-overzicht!

Vast een voorproefje? In Amsterdam zijn wij in ieder geval op zoek naar:
– Grondstoffeninzamelaars
– Marketing & Communicatiespecialist
– Operationeel Medewerker
– Tenderspecialist en gebiedsacquisitie
– Sales medewerker

Ken jij of ben jij iemand die ons team wil komen versterken? Solliciteer hier! Mocht je vragen hebben over de vacatures, neem gerust contact met ons op.

mail@oscarciruclair.nl | 020 – 24 43 829 | www.oscarcirculair.nl 

Oscar Circulair is verantwoordelijk voor de inzameling van afval en grondstoffen van organisaties in en rondom het Olympisch Stadion. Het doel van Oscar is de restafvalstroom te reduceren, hoogwaardige grondstoffenstromen te bundelen voor hergebruik en (vervuilende) vervoersbewegingen te beperken.