1

Parcours en plattegronden – Around The Olympic Amsterdam

Geplaatst op donderdag 12 meinieuws

Over een paar dagen is het dan zover: Ride Out Around The Olympic Amsterdam. Er zullen naast de verschillende races op het parcours, ook van allerlei gezelligheid plaatsvinden in de sfeer van een Frans dorpsfeest. We gaan er een mooi feest van maken! De plattegronden in de bijlage geven alvast een beeld van hoe het feestterrein eruit komt te zien. 

Het evenemententerrein vindt plaats voor de deur van naamsponsor Ride Out. Er zal een grote bar staan, gezorgd door het Amsterdamse Proeflokaal en Bar Baut. In de bar zal er ook personeel aanwezig zijn van Hotel Twenty Eight. Wij zijn blij dat de horecaondernemers elkaar vinden om dat samen te doen. 

Daarnaast is Ride Out een samenwerking aangegaan met koffiespecialist Lola Bikes & Coffee. In een grote Range Rover staat een van de beste koffiezetapparaten van Nederland, waarmee de bezoekers hun dag kunnen beginnen met een goed kop koffie. Lola is een wielercafé en wielerwerkplaatsen in Den Haag. Lola is de officiële leverancier van het Nederlands Olympisch team. De koffie die de olympische atleten krijgen, wordt nu bij Ride Out geserveerd!

Cycle Fun Productions leveren een Cycle Fun pleintje, aan de rechterkant van het evenemententerrein. Dat is een terrein waar kinderen allerlei gekke fietsen kunnen uitproberen en over kleine obstakels kunnen rijden. Dat zijn fietsen met een heel groot voorwiel of juist een heel klein achterwiel of heel kleine fietsjes. 

Ook zullen er een heleboel biertafels met bier banken zijn, zodat de bezoekers gezellig met elkaar kunnen zitten, onder het genot van een hapje of drankje. Aan het begin van de dag worden de tafels in twee grote lange lijnen gezet, zodat het een grote tafel is en dat iedereen kan aansluiten bij het feestelijke buurtontbijt, verzorgd door de Albert Heijn. Een uitgebreid ontbijt, wat de Albert Heijn met veel liefde heeft uitgezocht. 

Namens de BIZ danken wij iedereen voor de inzet van de afgelopen maanden en het mede mogelijk maken van deze prachtige dag. Wij hebben er ongelooflijk veel zin in. Tot zaterdag!