Programma Grachtenfestival: ParHasard speelt 18 augustus op het Stadionplein!

Geplaatst op woensdag 26 julinieuws

Ook dit jaar is de BIZ weer sponsor van het Grachtenfestival. Dit jaar is het festival nog toegankelijker en zal op 18 augustus daarom een concert worden georganiseerd op het Stadionplein! Hier zal het ensemble ParHasard van 17:00 – 18:00 de sterren van de hemel spelen!

ParHasard is een Band of Brothers uit Amsterdam. Ze combineren hun R&B, Soul, funk & Jazz invloeden tot compacte maar kracht songs. De afgelopen jaren tourde ParHasard door Boedapest, Frankrijk, Spanje en Nederland voor diverse concerten. Zo stonden de mannen in 2019 op het internationale festival Sziget, Eurosonic Noorderslag, de Parade, de Popronde 2021, Haarlem Jazz, Amersfoort Jazz festival, Club ijland en nog veel meer! In 2023 zal het ensemble een nieuw album uitbrengen, waarvan de eerste nummers inmiddels regelmatig op de radio te horen zijn. Dit concert tijdens het Grachtenfestival wil je dus niet missen!

De toegang tot het concert op 18 augustus is helemaal gratis! We hopen op een grote opkomst zodat we er een feestje van kunnen maken!

Tijdens het Grachtenfestival worden van 11 t/m 20 augustus op locaties door de hele stad concerten georganiseerd. Het thema van het festival is: “De toon verandert, de muziek blijft.” Muzikanten over de hele wereld komen in augustus naar Amsterdam toe om hun muzikale verhaal te vertellen. 18 augustus komt het Grachtenfestival naar ons gebied, tot dan!