Project update: ‘Around the Olympic’ – Rondes van Amsterdam

Geplaatst op woensdag 19 januarinieuws

Vorig jaar hebben we het al een aantal keer aangekondigd: The Olympic Amsterdam krijgt een eigen wielerronde genaamd ‘Around The Olympic Amsterdam’ – de Ronde van het Olympisch Stadion. Hier zijn we ontzettend enthousiast over!

Een aantal BIZ-deelnemers heeft zich aangemeld voor de werkgroep die zich, in samenwerking met de Rondes van Amsterdam, op de organisatie van de wielerronde gaat toeleggen. 

Behalve dat dit evenement ons gebied op de kaart zal zetten, zijn er voor de verschillende BIZ-deelnemers ook veel mogelijkheden om aan te haken en zo hun eigen onderneming in the picture te zetten. Zo zijn er mogelijkheden om allerlei randevenementen te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een sport- en spelmiddag voor jong en oud, een marktje en horeca-mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om de wielerronde te sponsoren.

De werkgroep begint in week 4 met de opzet. Er is altijd ruimte voor meer mensen die mee willen denken en organiseren. Dus heb je een leuk idee? Deel het met ons via mirjam.biztheolympic@gmail.com. In de tussentijd houden we iedereen via Chainels op de hoogte van de ontwikkelingen.