1

Rondes van Amsterdam: Cycle Fun Concepts

Geplaatst op dinsdag 1 maartnieuws

Door de “Around The Olympic Amsterdam” te organiseren zetten we niet alleen ons gebied op de kaart, maar bieden we ook de BIZ deelnemers de mogelijkheid om zichzelf te laten zien. Een van de mogelijkheden is een randevenment organiseren, bijvoorbeeld door het als een relatie evenement in te zetten en relaties uit te nodigen om deel te nemen of door zelf te fietsen. 

Wij kunnen ons best voorstellen dat je iets wil doen, maar niet goed weet wat. Dit kregen wij ook te horen van een aantal van jullie. Daarom hebben wij wat onderzoek verricht en vervolgens een lijst laten opstellen door Cycle Fun Concepts, die allerlei fiets gerelateerde grappige dingen organiseren. Je kunt een concept bij hen inhuren en daar jouw bedrijfsnaam aan verbinden, zodat jouw event past bij de ronde. In de bijlage vinden jullie dit overzicht.

Staat er iets tussen voor jou of jouw onderneming? Laat het dan weten aan Community Manager Mirjam Harding via mirjam.biztheolympic@gmail.com, zodat we het kunnen meenemen in de aanvraag voor een vergunning.