Sponsor BIZ-huisfotograaf Jonne en KiKa bij de Dam tot Damloop!

Geplaatst op woensdag 26 julinieuws

Naar aanleiding van de laatste Morning Meetup bij BIZ-deelnemer Stichting Kinderen Kankervrij gaat de huisfotograaf van The Olympic Amsterdam op 17 september voor KiKa meedoen aan Dam tot Dam-sponsorloop! ‘’Dit is de eerste keer dat ik mee ga doen aan een hardloopwedstrijd en ik wist wel één ding zeker: dan ga ik voor KiKa lopen!’’ aldus Jonne.

Wil je via Jonne haar sportprestatie KiKa sponseren? Dat kan via haar persoonlijke sponsorpagina! Dus laat vooral je steun zien aan zowel Jonne als KiKa door te doneren! 

Wil je zelf meedoen? Door mee te doen aan de Dam tot Damloop voor KiKa ben je niet alleen sportief bezig, maar lever je een bijdrage aan de belangrijkste missie van KiKa: alle kinderen kankervrij. Laat als bedrijf zien dat je niet alleen geeft om winst maken, maar ook oog hebt voor de gezondheid en het welzijn van je medemens en doe mee! Het gevoel van saamhorigheid als je voor KiKa loopt, maakt dit evenement ontzettend speciaal. Jij kan dus ook 16 km rennen voor KiKa! Meld je hier aan als bedrijfsteam of als individu!