Steun KiKa met de speciale biologische KiKa koffie van Australian!

Geplaatst op woensdag 17 meinieuws

The Olympic Amsterdam is trots op haar deelnemers en de initiatieven die zij ontplooien. In deze rubriek vragen we aandacht voor zo’n initiatief en zetten we speciale koffie van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) in het zonnetje!

In samenwerking met het koffiemerk Australian is er dit jaar een speciale biologische KiKa Koffie verkrijgbaar! Door deze koffie aan te schaffen kan je genieten van een lekker kopje en lever je tegelijkertijd een bijdrage aan innovatief onderzoek naar kinderkanker. De koffie is verkrijgbaar bij Albert Heijn, Sligro en via Australian zelf. Voor deze actie doneert Australian dit jaar een vast bedrag aan KiKa en levert het merk prijzen voor de KiKa Loterij. 

Marijke Roskam, manager partnerships bij KiKa, vertelt over de koffie: “Het feit dat elke drie dagen een kind in Nederland sterft aan de gevolgen van kanker is echt onaanvaardbaar! Ik geloof dat we door samen te werken met onder andere het bedrijfsleven stappen kunnen richting die 100% genezing. Ik ben ben ook ontzettend blij en trots dat we samen met Australian de handen ineen slaan. Met het doen van je dagelijkse boodschappen steun je KiKa. Een mooie en lekkere samenwerking. Hoe eenvoudig kan het zijn.”