Uitbreiding BIZ Marketing Team | Welkom Sandra van Deloitte Digital

Geplaatst op donderdag 15 februarinieuws

Het BIZ Marketing Team houdt zich bezig met de de promotie van en de aandacht vestigen op (het gebied van) de BIZ. Door de inzet van verschillende communicatiemiddelen wordt er gewerkt aan het op de kaart zetten en houden van The Olympic Amsterdam. 

Het team bestaat uit afgevaardigden vanuit de BIZ deelnemers en wij zijn heel blij te kunnen melden dat Sandra van Rijckevorsel van Deloitte Digital zich heeft aangemeld om het team te versterken en wij zeggen dan ook graag “Van harte welkom Sandra!”

We hebben Sandra gevraagd of zij zichzelf wil introduceren en hier volgt haar verhaal

Dag allemaal,

Mijn naam is Sandra van Rijckevorsel, 34 jaar oud, en geboren en getogen in het prachtige Zeeland. Tegenwoordig woon ik echter in de betoverende omgeving van de Veluwe, waar ik dagelijks mijn hart ophaal met wandelingen en fietstochten in de natuur. Het is een plek waar ik me thuis voel en waar ik elke dag van geniet.

Al bijna 8 jaar ben ik met veel plezier werkzaam bij Deloitte. Mijn reis begon als Executive Assistant en inmiddels ben ik doorgegroeid naar de functie van Senior Executive Assistant. In deze rol ondersteun ik drie belangrijke stakeholders binnen ons bedrijf. Daarnaast vervul ik ook de rol van Event Manager, waarbij ik betrokken ben bij het organiseren van evenementen voor Deloitte Studios Amsterdam.

Wat mijn werk extra boeiend maakt, is de diversiteit aan mensen waarmee ik samenwerk, zowel binnen als buiten ons bedrijf. Ik ben van nature een verbinder en ik geniet ervan om samen te werken met mensen uit verschillende lagen van de organisatie.  Mijn aanpak is altijd oplossingsgericht; ik ben vastberaden om uitdagingen aan te gaan en creatieve oplossingen te vinden. Het is mijn passie om mensen bij elkaar te brengen en samen iets moois te creëren.

 Buiten mijn werk om zet ik me graag in voor de lokale gemeenschap. Ik ben betrokken bij de marketinggroep omdat ik geloof in de kracht van samenwerking. Ik wil graag ondernemers uit de buurt met elkaar verbinden en zo bijdragen aan het creëren van een bloeiende community.

Kortom, ik ben Sandra van Rijckevorsel, een gedreven professional met een passie voor verbinding, zowel in mijn werk als in mijn persoonlijke leven.