Uitnodiging | BIZ Workshop: ‘Promoot je eigen business’ | Donderdag 23 november

Geplaatst op dinsdag 24 oktobernieuws

Altijd al wat extra tips willen krijgen voor de marketing van jouw onderneming? Op 23 november organiseert de BIZ een bijzondere editie van de Morning Meet-up, die helemaal in het teken staat van marketing.

Tijdens de Morning Meet-up zal er een workshop worden gegeven door marketing-experts binnen de BIZ en ons gebied, om zo handvatten te geven om jouw eigen business nog beter te promoten! De Morning Meet-up zal duren van 08:30 – 09:30 en zal plaatsvinden het Portiershuisje op Stadionplein 2!

Programma: 
08:30 – 08:40: Inloop met koffie en thee.
08:40 – 08:45: Welkom en een update over marketingprojecten binnen de BIZ door community-manager Mirjam Harding.
08:45 – 09:00: Workshop door Niels Korte, Morning Meet-up host en Marketing & Communicatie-specialist bij Pon, over zijn expertise; met tips & tricks voor ondernemers in verschillende branches.
09:00 – 09:15: Presentatie door Jonne op de Weegh, beeldmaker bij de BIZ, met alle ins and outs over het gebruik van fotografie en reels als ondernemer.  
09:15 – 09:30: Tijd om te netwerken.

We zien jullie allemaal graag op donderdag 23 november voor een leerzame en inspirerende ochtend! 

Het doel van een Morning Meetup is om samen te komen bij een ondernemer uit het BIZ-gebied om iets bijzonders of leuks te leren of ervaren bij deze BIZ-deelnemer. Gezamenlijk starten we de werkdag geïnspireerd met een kopje koffie én ook met genoeg tijd om te netwerken. De Meet-Ups zijn altijd van 08:30 tot 09:30 uur en dus de perfecte manier om de werkdag inspirerend te beginnen.