Uitnodiging "Wandelend Speeddaten" op 17 mei – doe ook mee en meld je aan!

Geplaatst op maandag 8 meinieuws

Beste BIZ deelnemers,

Graag vraag ik jullie aandacht voor het volgende BIZ event op woensdag 17 mei. We gaan dan namelijk weer “Wandelend Speeddaten” in het Olympisch Stadion! De eerste editie organiseerden we in 2021 en die was een groot succes. Het actieve programma van deze variant op de Morning Meet-Up bleek dé manier om elkaar  te ontmoeten, in korte tijd te leren kennen en waardevolle connecties te maken. Tijd dus voor een tweede editie; doe jij ook mee?
Hoe meer mensen zich aanmelden hoe leuker het event.

Doe mee en meld je hier aan!

Programma

08:15 – 08:30 uur: Inloop Olympisch Stadion #2
08:30 – 08:40 uur: Uitleg spelregels
08:40 – 09:15 uur: Wandelend Speeddaten
09:15 – 09:30 uur: Ontbijten en napraten

Wandelend Speeddaten? Hoe werkt dat?

Tijdens deze Morning Meetup zullen we ons over de banen van het Olympisch Stadion verdelen. Vervolgens zullen deelnemers telkens een periode met elkaar meelopen voordat de gesprekspartners wisselen. Zo leren we in een korte tijd elkaar beter kennen.

Een sportieve start van de dag

Aan de hand van wandelend speeddaten begin je je werkdag niet alleen geïnspireerd, maar ook actief! Tijdens de laatste editie van het speeddaten werden er gemiddeld 6.000 stappen gezet. Na het wandelen zal er een ontbijt worden geregeld.

Wie doen er nu al mee?

Het speeddaten is niet alleen voor BIZ-deelnemers, maar iedereen mag meedoen! Dus buurtbewoners zijn bijvoorbeeld ook welkom. De deelnemerslijst wordt op dit moment (8 mei) gevormd door vertegenwoordigers vanuit (in alfabetische volgorde):

– BIZ The Olympic Amsterdam Community Team
– Colliers
– Corpus Vitae Fysio & Manuele Therapie
– Gemeente Amsterdam
– Olympisch Stadion
– Oscar Circulair
– SportsGen
– Zotos Beauty 

Wie zouden het erg leuk vinden als jij er ook bij kunt zijn. Zet 17 mei in je agenda, meld je hier aan en nodig ook collega’s uit zich aan te melden. Hoe meer deelnemers hoe beter!

Graag tot de 17e; wij hebben er zin in.