Vacatures binnen de BIZ: KDV Kleintje Zuid

Geplaatst op woensdag 1 maartnieuws

Graag brengen we vacatures van ondernemers uit BIZ The Olympic Amsterdam bij jullie onder de aandacht. Deze week presenteren we een vacature van Kinder- en Naschoolse opvang Kleintje Zuid!

BIZ-deelnemer Kleintje Zuid zorgt ervoor dat de kinderen uit de buurt een fijne plek hebben om opgevangen te worden wanneer hun ouders bijvoorbeeld moeten werken. Daarmee zijn ze een fijne en belangrijke ondernemer in ons gebied. Zij kunnen wel wat hulp gebruiken, want ze zoeken collega´s. Zoek jij mee?
De vacature vanuit Kleintje Zuid lees je hier:

‘Ben of ken jij iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging in de kinderopvang? KleintjeZuid zoekt jou!

KleintjeZuid is gespecialiseerd in het aanbieden van Kinder- en Naschoolse opvang en onderscheidt zich in haar aanpak door de unieke combinatie van professionele, zorgzame kinderopvang met een persoonlijke benadering. Amsterdam Zuid is het werkterrein waar onze zes vestigingen zich bevinden op unieke locaties, met KleintjeZuid Olympischkwartier en KleintjeZuid Amstelveenseweg om de hoek!

‘Elke dag een glimlach’ is waar we voor staan.

Met plezier naar je werk, leuke collega’s, blije kinderen én tevreden ouders.

Graag denken we met je mee over jouw perfecte werkweek. Kinderdagverblijf, voorschool- of naschoolse opvang, we zoeken samen naar de perfecte match.

Je komt terecht in een jong team en we werken met korte lijntjes, dat is wel zo prettig! Met veel ruimte voor doorgroeimogelijkheden; wist je dat één van onze vestigingsmanagers is begonnen als stagiaire? Wij bieden je de kans en ruimte om je kwaliteiten te ontwikkelen en je eigen pad te bewandelen binnen onze organisatie.

Benieuwd naar de openstaande vacatures en wat we nog meer te bieden hebben? Of ken je iemand die bij ons zou passen?

Op http://kleintjezuid.nl/werken-bij vind je alle informatie. Ook zijn wij telefonisch te bereiken op 020-2089920, Aniek en Esra staan je graag te woord.

Hopelijk kunnen we jou of jouw connectie straks onze nieuwe collega noemen!’

Zoek jij ook nieuwe collega’s? Stuur dan je vacature naar mirjam.biztheolympic@gmail.com en dan plaatsen wij deze in onze tweewekelijkse nieuwsbrief.