Vacatures binnen de BIZ: STACH, Bar BAUT en meer…

Geplaatst op maandag 8 novembernieuws

Graag brengen we vacatures van ondernemers uit BIZ The Olympic Amsterdam bij jullie onder de aandacht. Deze week tref je hier vacatures van STACH, Bar BAUT, Het Amsterdamse Proeflokaal en Kinderdagverblijf Kleintje Zuid. 

  • STACH is op zoek naar een Assistent Operations Manager die van aanpakken houdt en helemaal thuis is binnen de food/retailbranche. In deze rol ben jij de belangrijkste schakel tussen het management van STACH en de Store Managers. Bekijk de vacature hier.
  • Het team van Bar BAUT is opzoek naar een gezellige, enthousiaste en getalenteerde Barmanager! Solliciteren kan via een mail naar werkenbij@bautamsterdam.nl.
  • Het Amsterdamse Proeflokaal is op zoek naar een enthousiaste én ervaren Restaurant Manager voor Het Amsterdamse Proeflokaal. Mooie job, leuk team en een toplocatie in Amsterdam! Bekijk de vacature hier
  • Ben jij op zoek naar een nieuwe stap binnen de Kinderopvang en verdieping van je werk als pedagogisch medewerker? Dan is de functie van Pedagogisch Specialist bij KDV Kleintje Zuid voor 27-36 uur per week misschien wat voor jou. Bekijk de vacature hier