Vacatures binnen de BIZ: Strangelove, KDV Kleintje Zuid, STACH en FEBO

Geplaatst op dinsdag 26 aprilnieuws

Graag brengen we vacatures van ondernemers uit BIZ The Olympic Amsterdam bij jullie onder de aandacht. Deze week presenteren we vacatures van Strangelove, KDV Kleintje Zuid, STACH en FEBO. 

Strangelove groeit! Daarom zijn ze op zoek naar een creatieve junior content manager met een scherpe pen en een goed gevoel voor content. Wil jij een carrière in copy & content kickstarten? Lees dan snel de vacature hier.

Wil jij ook iedere dag met een glimlach naar je werk gaan? Kinder- en Naschoolse opvang Kleintje Zuid is op zoek naar pedagogisch medewerkers en voor hun nieuw te openen vestiging een meewerkend vestigingsmanager. Kijk op de website of neem direct contact op via pz@kleintjezuid.nl.

Kom het jonge en enthousiaste team van STACH versterken tussen 07:00 en 18:15 uur. Jij zorgt ervoor dat de gasten met een glimlach de deur uit lopen. En heb je barista skills? +1 voor jou! Ben jij flexibel inzetbaar, waarvan minimaal 1 weekenddag en een doordeweekse dag naar keuze? Solliciteer dan hier!

Bij FEBO Stadionplein zijn ze op zoek naar een medewerker schoonmaak die de winkel zes ochtenden in de week blinkend schoonmaakt. De werknemers van FEBO zijn de drijvende kracht binnen de FEBO-vestigingen en daar hoor jij ook bij. Als medewerker schoonmaak zorg jij dat er geen spatje vet meer te zien is, anders dan in de vetpan! Bekijk de vacature hier.