Verslag Marketing editie Morning Meet-up: Promoot je eigen business!

Geplaatst op woensdag 29 novembernieuws

Afgelopen donderdag werden we ontvangen bij het Portiershuisje voor een speciale editie van de Morning Meet-up, waarin een BIZ-workshop werd gegeven helemaal in het teken van marketing! Hiervoor zijn een aantal marketing-experts uit ons gebied opgetrommeld, om uitleg en handvatten te geven aan BIZ-ondernemers om hun business nog beter te kunnen promoten. 

De Morning Meet-up trapte af met een update van community manager Mirjam Harding over de marketingplannen van de BIZ. Hierbij werd teruggeblikt naar de ontwikkeling van de marketing van de BIZ door de jaren heen en werden een aantal huidige marketing-projecten en evenementen uitgelicht. 

Vervolgens legde tekst-redacteur Roos van Putten uit welke effecten deze inzet op de sociale media van de BIZ heeft gehad aan de hand van de statistieken van de online zichtbaarheid en betrokkenheid van de BIZ.

Beeldmaker en freelance fotograaf Jonne op de Weegh ging daarna in op het belang van gebruik van beeld en gaf tips voor de inzet van beeld als ondernemer, met een speciale uitleg over de inzet van reels op social media. 

Tot slot nam Niels Korte, content & channel manager bij Pon, ons in een interactieve workshop mee in de wereld van online vindbaarheid en zichtbaarheid. Hierbij kregen alle aanwezigen tips om vandaag nog mee aan de slag te gaan en hun online zichtbaarheid te vergroten. 

Al met al was het een onwijs waardevolle en leerzame ochtend. Met speciale dank aan de hosts van het Portiershuisje voor de locatie en de bakker voor het lekkers. Ook dank aan alle aanwezigen, ondernemers vanuit het Olympisch Stadion, Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa), Schilderles Amsterdam, Corpus Vitae, Zotos Beauty, Peak Development, Buurtkamer Welkom, SportsGen, Cycle Fun Productions, Pon en The Olympic Amsterdam!

In de komende weken zullen we meer delen over waar de workshop inhoudelijk over ging aan de hand van de vier sprekers! Houd daarvoor onze nieuwsbrief in de gaten.  

De volgende editie van de Morning Meet-up is ook al aangekondigd! Deze speciale kersteditie zal op 13 december plaatsvinden, dus zet dat alvast in je agenda! Meer informatie volgt.