Wandelend Speeddaten in het Olympisch Stadion – 17 mei

Geplaatst op woensdag 12 aprilnieuws

We gaan weer wandelend speeddaten! Na een onwijs succesvolle en waardevolle eerste editie in 2021 willen we graag een nieuwe editie organiseren. Daarom gaan we op 17 mei de Morning Meetup besteden aan deze leuke activiteit om je BIZ-collega’s te ontmoeten, te leren kennen en om waardevolle connecties te maken.

Tijdens deze Morning Meetup zullen we ons over de banen van het Olympisch Stadion verdelen. Vervolgens zullen deelnemers telkens een periode met elkaar meelopen voordat de gesprekspartners wisselen. Zo leren we in een korte tijd zoveel mogelijk over elkaars levens en doelen.

Aan de hand van wandelend speeddaten begin je je werkdag niet alleen geïnspireerd, maar ook actief! Tijdens de laatste editie van het speeddaten werden er gemiddeld 6.000 stappen gezet.

Daarom organiseren we nu een nieuwe editie op 17 mei. Het speeddaten is niet alleen voor BIZ-deelnemers, maar iedereen mag meedoen! Dus buurtbewoners zijn bijvoorbeeld ook welkom.

Zet 17 mei dus alvast in je agenda en meld je aan door community manager Mirjam een bericht te sturen via: mirjam.biztheolympic@gmail.com